Tickets
DELA EK Beachvolleybal 2018
Van 15 t/m 22 juli komen de beste 64 beachvolleybalteams van Europa naar Nederland voor het DELA EK Beachvolleybal. De wedstrijden worden gespeeld in Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. Acht dagen lang staat heel Nederland in het teken van beachvolleybal.

EK Jongens <20 2018
Van 14 t/m 22 juli strijden de beste jeugdvolleyballers van Europa om de Europese titel voor jongens onder 20. Alle poulewedstrijden worden gespeeld in Kortijk en Ede, de halve finales en finales zijn in Den Haag.

WK Zitvolleybal 2018
Van 15 t/m 22 juli wordt in Nederland gestreden om de wereldtitel zitvolleybal bij de mannen en de vrouwen. De wedstrijden worden gespeeld in theaterzalen in Arnhem, Eindhoven, Rotterdam en Venlo, Topsportcentrum Rotterdam en in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Nederland maakt deze zomer kennis met zitvolleybal.

Rabobank Super Series
Ter voorbereiding op het WK in september en oktober, spelen de volleybaldames de Rabobank Super Series. In Hoogeveen en Eindhoven gaat Oranje de strijd aan met topvolleyballanden Italië, Rusland en Turkije. Op 7,8 en 9 augustus vinden de poulewedstrijden plaats in Hoogeveen. Na een rustdag mogen de teams op 11 en 12 augustus aan de bak in Eindhoven, waar de (kruis)finales worden gespeeld.

Wanneer je vragen hebt of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kan je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de support afdeling van EventsIT Ticketing: ticketing@eventsIT.nl of +31 (0)10 79 00060