Tickets
FIVB Volleyball Nations League
Van 29 t/m 31 mei en van 5 t/m 7 juni spelen de volleybaldames zes wedstrijden op Nederlandse bodem. In de Volleyball Nations League (voorheen de ‘World Grand Prix’) gaat Oranje het gevecht aan met toplanden Brazilië, Dominicaanse Republiek, Italië, Zuid-Korea, Polen en Servië.
CEV Golden European League
Op 20 en 26 mei en op 2 juni zetten de lange mannen in SaZa Topsporthal Doetinchem, Omnisport Apeldoorn en De Basis Sliedrecht alles op alles in de CEV Golden European League. De ‘beasts’, onder leiding van bondscoach Gido Vermeulen, kunnen jouw support uitstekend gebruiken!
DELA EK Beachvolleybal 2018
Van 15 t/m 22 juli komen de beste 64 beachvolleybalteams van Europa naar Nederland voor het DELA EK Beachvolleybal. De wedstrijden worden gespeeld in Den Haag, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht. Acht dagen lang staat heel Nederland in het teken van beachvolleybal.

Bestel hier uw tickets voor de Nederlandse Eredivisie Volleybal seizoen 2017-2018!


Wanneer je vragen hebt of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kan je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de support afdeling van EventsIT Ticketing: ticketing@eventsIT.nl of +31 (0)10 79 00060