Tickets
Eind augustus kunnen de Oranje volleybaldames zich voor eigen publiek kwalificeren voor het WK van volgend jaar; het beslissende WK-kwalificatietoernooi is namelijk toegewezen aan Rotterdam. Oranje speelt in het Topsportcentrum (naast de Kuip) tegen België, Bulgarije, Tsjechië, Griekenland en Slovenië. De beste twee van deze zes landen verdienen een ticket voor het WK 2018 in Japan.
Na de openingsronde van de World Grand Prix in Apeldoorn en het WKK in Rotterdam vlammen de volleybaldames in september nog vier keer op vaderlandse bodem. De dames van bondscoach Jamie Morrison verdedigen hun zilveren EK-plak (2015) van 22 september – 1 oktober in Azerbeidzjan/Georgië. Als prominent onderdeel van de voorbereiding op dat toernooi staan onze dames in september twee maal tegenover eerst Duitsland, daarna Polen.

Wanneer je vragen hebt of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kan je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de support afdeling van EventsIT Ticketing: ticketing@eventsIT.nl of +31 (0)10 79 00060