Tickets
Nederland – Japan (Rabobank Super Series)
Belangrijk onderdeel van de voorbereiding op het Olympische Kwalificatietoernooi (OKT), van 2-4 augustus in het Italiaanse Catania, is het tweeluik tegen Japan. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli spelen de volleybaldames voor eigen publiek vriendschappelijk tegen de nummer 6 van de wereldranglijst (Nederland bezet de 7e plaats). Kom jij Oranje een hart onder de riem steken richting dat OKT?! Let’s go Orange in Almelo en/of Den Haag!
Olympisch kwalificatietoernooi mannen 2019
Op 9, 10 en 11 augustus zetten de Lange Mannen alles op alles voor een olympisch ticket. Het team van bondscoach Roberto Piazza gaat op het olympisch kwalificatietoernooi in Rotterdam het gevecht aan met Zuid-Korea, België en de Verenigde Staten. De winnaar van het OKT gaat rechtstreeks naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.
EK Volleybal Mannen 2019
Van 12 t/m 29 september 2019 organiseert Nederland samen met Frankrijk, België en Slovenië het EK Volleybal voor mannen. Het is na 1985 en 1997 de derde keer dat Nederland dit elitetoernooi mag organiseren. De Nederlandse speelsteden zijn Rotterdam (Ahoy), Amsterdam (Sporthallen Zuid) en Apeldoorn (Omnisport).

Wanneer je vragen hebt of problemen ondervindt bij het bestellen van de kaarten kan je tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de klantenservice van EventsIT Ticketing: ticketing@eventsIT.nl of +31 (0)10 79 00060